Les eleccions

Der er præsidentvalg i FC Barcelona d. 24. januar 2021.

Her finder du info om kandidaterne, proceduren ved valget samt interviews med en række danske culés.

Et præsidentvalg er selvfølgelig altid vigtigt, men alligevel føles dette valg ekstra vigtigt. Midt i en verdensomspændende pandemi, der ikke kun koster Barça, men alle klubber, en masse penge, så er Barça samtidig inde i en genopbygningsfase.

Bliver det den progressive Víctor Font, der har arbejdet på sit projekt i fem år eller bliver det den gamle kending Joan Laporta, der vinder valget? Eller en helt tredje?

Uanset hvem det bliver, så bliver det ikke en nem opgave, som man kan se på nedenstående citat af Carles Tusquets, der er præsident for den midlertidige bestyrelsen.

This job comes with tremendous media pressure, they don’t let me breathe. I still struggle to understand how there are so many pre-candidates, they don’t know what’s coming.

Carles Tusquets
Kandidater

Læs mere om kandidaterne, der stiller op til valget. Læs mere om Víctor Font, Joan Laporta, Jordi Farré og de andre kandidater.

Procedure

Læs mere om proceduren ved valget.

Interviews

I forbindelse med det kommende valg i FC Barcelona har jeg spurgt en række danske culés om hvilken kandidat de håber vinder valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.