Interviews

Der er præsidentvalg i FC Barcelona d. 24. januar 2021.

I den forbindelse har jeg spurgt en række danske culés om hvem hvilken kandidater de støtter til valget.

I dette første interview taler jeg med Navid Molaaghaei, der nok er en af de danskere, der ved mest om La Masia og talenterne. Navid er meget aktiv på Twitter hvor han udover sin egen profil, @navidjaaan, også er admin på kanalen @Youngcules. Derudover har han også deltaget i diverse podcasts som f.eks The Barcelona Podcast.

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Rasmus Stilling-Schütz, der er CCO i Aluproff, medlem af Penya Barcelonista Manlleu og lidt af en Mr. El Clásico.

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Isaac Abella, der nærmest er født ind i Barça med en catalansk farmor, der sang Cant del Barça som vuggevise. Isaac er til daglig kommunikations- og udviklingschef i ABF.

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Jonas Villumsen. Jonas er en del af bandet Entakt og har også udgivet et soloalbum. Skriver desuden om dansk fodbold fra de lavere rækker på bloggen Noter fra tribunen.

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Pablo Barraza, der er fra Argentina og er en træt culé. Ikke kun på grund af Bartomeu, men fordi han blev far til tvillinger i februar måned.

Det er i øvrigt Pablo til venstre på billedet hvis du skulle være i tvivl 😉

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Ryan Svale Andersen, der er journaliststuderende på Syddansk Universitet, vært på den danske Barça-podcast Det Culé Hjørne og skribent hos FC Midtjylland.

Læs interviewet her.


I denne omgang taler jeg med Anders Ravn. Anders arbejder sammen med Rasmus Stilling-Schütz og er ligesom Rasmus også medlem af Penya Barcelonista Manlleu.

Læs interviewet her.


Steffen Jensen

I denne omgang taler jeg med Steffen Jensen.

Læs interviewet her.